Matsedel

Se matsedel

Från den 4 november 2013 serveras ni mat av Klein´s Kitchen!

Vi är ett företag som har funnits sedan 1999 och drivs av familjen Klein.  Att servera skolluncher i Stockholm är vår verksamhet. Vi har idag 6 kök runt om i Stockholm och tillsammans med er har vi nu vuxit till att ha 7 kök. Vi ser med stor glädje fram emot att få servera mat till er alla.

Filosofin i företaget är att servera god och vällagad skolmat från grunden. Att servera och tillaga måltider till våra elever innefattar inte bara bra råvaror utan även bra kockar och övrig personal. Vi har ett härligt gäng runt oss som ska se till att era luncher blir till det bästa.

Vår hemsida heter www.kleinskitchen.se, där kan ni klicka er fram till er skola och hitta era menyer och även se hur näringsinnehållet är fördelat per dag och vecka.

Bra kommunikation med våra elever och skolans personal är något vi eftersträvar och vill därför ha återkoppling vid matrådsmöten med er.

Välkomna!

Kategorier: