Till innehåll på sidan

Start

Vid Norra Reals gymnasium erbjuder vi dig utbildningar i framkant i en anrik och välkomnande miljö.

Vi vänder oss till dig som är studiemotiverad och som har högt ställda krav på sin gymnasieutbildning och som vill och vågar vara med i skapandet av bästa tänkbara förutsättningar för framtida högskoleutbildningar och yrkesliv. Våra behöriga, legitimerade och engagerade lärare stöttar dig under din gymnasietid för att Du ska vara väl förberedd inför nästa steg i livet. Vi erbjuder studieförberedande utbildningar inom humanistiskt, naturvetenskapligt och samhällsvetenskapligt program.

 

Elever omgivna av stenpelare

Humanistiska programmet

Ett brett program med fokus på kultur. På det Humanistiska programmet läser du de gymnasiegemensamma ämnena engelska, historia, idrott och hälsa, matematik, naturkunskap, religionskunskap, samhällskunskap, svenska eller svenska som andraspråk.

Lektion i laborationssal

Naturvetenskapsprogrammet

Ett brett program. Det naturvetenskapliga programmet förbereder dig för högskolestudier inom naturvetenskap, matematik och teknik.

elevgrupper kring 3 bord

Samhällsvetenskapsprogrammet

Ett brett program med fokus på samhällets utveckling. Vill du lära dig mer om samhällsstrukturer och människors livsvillkor?

Norra Real deltar i pilotverksamhet för snabbtest av covid-19

Norra Real i Stockholms stad deltar i en pilotverksamhet för antigentest, också kallat snabbtest. Om det identifieras fall av covid-19 på skolan kan det bli aktuellt att skicka ut ett centralt provtagningsteam till skolan för att låta elever ta ett snabbtest.

Anmäl frånvaro

         
Frånvaroanmälan skall alltid göras i Frånvaro/Närvaro.

Kuratorssamtal på distans på Norra real

Upplever du som elev att du får många tankar eller oro kring corona. Eller är det något annat som är jobbigt? Tveka inte att kontakta skolans kurator Josef Elveskog.

Du bokar en tid via Teams, e-post eller sms. Kuratorssamtalet sker numera via Teams eller Facetime med kamera eller med bara ljud.

Ni som redan bokat ett besök kommer att ha det samtalet via någon av de digitala plattformar som du och Josef kommer överens om.

Välkommen att boka tid!
Josef Elveskog
josef.elveskog@edu.stockholm.se
076-129 34 99

Ingress: 
Vid Norra Reals gymnasium erbjuder vi dig utbildningar i framkant i en anrik och välkomnande miljö.