För elever

Som elev behöver du hålla dig uppdaterad med aktuell information som berör din studiesituation. På skolan finns flera informationskanaler: Fronter, skolans webbplats, intern-TV, anslag och klassfack vid huvudentrén samt viss allmän information utanför expeditionen.

ABC för elever

Skolenhet 1    Rektor Fredrik Skog
Skolenhet 2    Rektor Maria Sellberg

KULTURKORT

Dramatens stora scen
Norra Real har två s.k. tredje raden-kort för Dramatens stora scen. Vi får två biljetter per förställning. Du hämtar biljetten på expeditionen. Spelplan finns i dagstidningar och på Dramatens webbsida.

Erik Lidbaum
Lärare och kulturombud
vid Norra Real

Klocka på tegelbyggnad

Frånvaro/Närvaro

Norra Real har från och med höstterminen 2018 gått över till frånvarosystemet FNS. Detta innebär vissa förändringar för elever och vårdnadshavare. I FNS kan elev och vårdnadshavare anmäla frånvaro samt få en överblick över elevens tidigare frånvaro.

Frånvaroanmälan skall alltid göras i Frånvaro/Närvaro. Till Frånvaroanmälan