Elevföreningar

Elevkåren

Elevkåren är en fristående förening för skolans elever med syftet att bidra till en mer givande skolgång.

Vill du komma i kontakt med styrelsen? Maila norraselevkar@gmail.com

SSU Norra Real

SSU Norra Reals syfte är att skapa ett forum för de elever på skolan som har en politisk åskådning till vänster om mitten.

Moderat Skolungdom Norra Real

Moderat Skolungdom har varit verksam i årtionden på Norra Real. Under vår verksamhetstid har vi samlat kraft på skolan för mer frihet, tolerans och öppenhet.

Amnestyförening

Vi är skolans amnestyförening som kämpar för mänskliga rättigheter. Vi fixar allt från pizzakvällar till aktioner. Mer information hittar du på vår instagram: @norrarealSamnesty. Kom själv eller ta med en kompis och bli en del av något viktigt, vi ses!

Norra Reals Musikförening

Musikföreningens syfte är att erhålla en samlingspunkt för skolans musikintresserade elever, bejaka nya bekantskaper och bidra till skolans kulturella utbud.