Elevföreningar

Elevkåren

Elevkåren är en fristående förening för skolans elever med syftet att bidra till en mer givande skolgång.

Vill du komma i kontakt med styrelsen? Maila norraselevkar@gmail.com

SSU Norra Real

SSU Norra Reals syfte är att skapa ett forum för de elever på skolan som har en politisk åskådning till vänster om mitten.

Moderat Skolungdom Norra Real

Moderat Skolungdom har varit verksam i årtionden på Norra Real. Under vår verksamhetstid har vi samlat kraft på skolan för mer frihet, tolerans och öppenhet.

Norra Reals Musikförening

Är du intresserad av musik? Älskar du att sjunga eller spela ett instrument? Eller gillar du bara gemenskap? Då är denna förening perfekt för just dig!

Om du vill bli medlem så kan du följa eller kontakta oss via våra socialamedier:
Instagram: @norrasmusikforening
Facebook: @NorraRealsmusikanter-norm

Om du inte har någon tillgång till dessa socialamedier kan du kontakta mig via mitt telefonnummer: 0704084695

Vad väntar du på? Bli medlem nu!! :)

Roz Wisam