Bästa studenter, elever, medarbetare och föräldrar

Efter en annorlunda vårtermin avslutar vi nu det här läsåret 2019/20 och går på en välbehövlig vila och sommarlov.

Om regeringens beslut håller i sig kommer vi ju att kunna starta “som vanligt” till hösten vilket vi alla ser väldigt mycket fram emot. Längtan efter en vanlig vardag här på Roslagsgatan 1 med ett Norra Real fyllt av liv, rörelse och verksamhet har varit - och är - stark från både elever, lärare och skolledning.

Vi vill tacka framförallt våra studenter och anhöriga för att ni under senvåren på ett konstruktivt och trevligt sätt aktivt bidragit till att ordna en fin, värdig och högtidlig avslutning för våra avgångsklasser. Det känns otroligt bra att studenterna fick avsluta sina gymnasiestudier på plats här hos oss nu i juni och att de har avslutat traditionsenligt genom att springa ut, som så många generationer har gjort härifrån trappan före dem.

Ett särskilt tack och omnämnande vill vi rikta till vår föräldraförening som under ledning av Fredrik Attebrant gjort en stor insats för våra studenter och skolan genom att dels inför, men också under varje dag hela studentveckan, vara på plats och duka för studentlunch, ordna med utsmyckningar och blommor samt bidra ekonomiskt till våra avgångsklasser så att de på sina egna sätt kunnat träffas och avsluta sin gymnasietid tillsammans under trevliga former.

Den stolthet vi känner för våra fantastiska elever kan knappt beskrivas i ett enkelt brev, men den är genuin och djup.

Vi önskar er alla, varthelst ni befinner er, ett riktigt fint, varmt, långt och härligt sommarlov!

Fredrik & Maria
Rektorer