Om skolan

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet har att erbjuda, och som samtidigt vill förbereda dig för fortsatta studier på universitet eller högskola. Därför erbjuder vi tre studieförberedande program; det humanistiska, naturvetenskapliga och det samhällsvetenskapliga.

På det humanistiska programmet erbjuder vi:

• Inriktning kultur

Inom ramen för det naturvetenskapliga programmet erbjuder vi:

• Inriktning naturvetenskap
  • Inriktning naturvetenskap profil forskning
  • Inriktning naturvetenskap profil matematik
  • Inriktning naturvetenskap profil miljövetenskap

På det samhällsvetenskapliga programmet erbjuder vi:

• Inriktning samhällsvetenskap
  • Inriktning samhällsvetenskap profil miljö

Norra Real - kontakt

Att på några få rader försöka förklara hur, vad och var en skola är, är ju i det närmaste omöjligt. Därför vill vi att du kontaktar oss direkt med dina frågor och funderingar.

Fredrik Skog
08-508 323 04, 076-129 46 43
Alla naturklasser
FLEX
Norra Real 1, skolkod: 82964090

Maria Sellberg
08-508 323 03, 070-910 59 29
Humanistiska programmet
Samhällsvetenskapsprogrammet
Norra Real 2, skolkod: 88955893

Skolans historia

Välkommen till Norra Reals bibliotek
Måndag-torsdag 8.30-16.00
Fredag 8.30-15.00

Handlingsplaner/ strategier

Tertialrapport, Verksamhetsplan, Verksamhetsberättelse, Norra Reals plan mot diskriminering och kränkande behandling, Handlingsplan vid droghantering och droganvändning, Policy mot fusk

Ordningsregler

Norra Real är vår gemensamma arbetsplats.  Vi är stolta över våra elever, vår personal och våra lokaler. Vi uppmuntrar allt som bidrar till trivsel, ordning, hälsa och den goda studiemiljö vi är kända för.

Norra Reals gymnasium är tillgänglighetsanpassad enligt nivå 2.

Norra Reals Föräldraförening

Norra Reals Föräldraförening är en intresseförening för skolans föräldrar och en samarbetspartner för skolans övriga aktörer: elever och personal.

Norra Realarnas Förening

En förening för samhörighet med Norra Real. NRF är en stöd- och kamratförening för elever och lärare som studerat eller undervisat vid Norra Real.

Kategorier: